WELKOM | WELCOME | WILKOMMEN | BIENVENUE | BIENVENIDO | WITAMY | أهلا بك | 欢迎   

Allergenen / dieet?

Onze koks zijn niet getraind om een allergenen vrij diner te bereiden, kruisbesmettingen tussen onze diverse keukens zijn niet uit te sluiten.

Ons restaurant is in bezit van een allergenen lijst, deze is echter alleen voor het personeel om de gasten mee te begeleiden of om vragen te beantwoorden.


Gasten met een ernstige allergie raden wij af om in ons restaurant te dineren, gasten met een minder acute variant zijn er wel wat opties echter zijn deze niet uitgebreid. Een personeelslid zal met u rond het buffet lopen en zeggen wat u wel of niet kan eten.


Voor bepaalde allergenen kunnen wij helaas geen diner bieden en dit geld voor de Soja allergie, al onze gerechten bevatten soja waardoor wij hier geen alternatieven voor kunnen bieden.


We raden alle gasten aan om eerst telefonisch te informeren over hun allergie om teleurstellingen te voorkomen.


Halal

Ons restaurant is geen halal restaurant, wel levert onze kip leverancier halal kip en (wok rundvlees) Onze koks zijn niet getraind om een halal dieet te bereiden. Graag uw begrip hiervoor.

Wij in bezit van een halal certificaat, deze kunt u inzien bij de kassa.

Al onze kipfilet en het vlees bij de wok is halal (wok rundvlees en kip)  echter kunnen wij niet garanderen dat bij het bereiden van de gerechten geen kruisbesmettingen zijn geweest.

Op zaterdag zijn er 2 bakplaten geopend die het vlees en seafood apart van elkaar bakken, echter kunnen wij dit niet altijd garanderen omdat de bakplaten naar drukte aangezet worden en op rustige dagen, waaronder ook rustige zaterdagen er maar 1 bakplaat geopend zal zijn. u kunt hier altijd telefonisch over informeren.

Onze grill is niet halal


 
 
 
 
E-mailen
Bellen